KÅRPEN

Se hit alla bowlingfantaster! 🎳

Till hösten hade vi tänkt dra igång Kårpligan, en liga öppen för alla som vill slåss om den åtråvärda titeln Kårpenmästare.

Höstsäsong går mellan september-december och vårsäsong mellan februari-maj med spel varannan måndag/tisdag från 18.00 till ca 20.00. Varje match tar ca 60 min. Matcherna spelas i 2-mannalag med reserv (ej obl.). Dock kan ni anmäla totalt 4 stycken spelare som kan matchas hur ni vill från match till match.

Vi söker nu kompisgäng, kollegor, familjer och andra sammansättningar som är intresserade av att vara med i vår liga. Vi siktar på 2 grupper med 8 lag, totalt 16 lag. Men skulle vi få in fler lag än så utökar vi antalet grupper. De 5 första lagen som anmäler sig får dessutom en 2 timmars träning med utbildad instruktör!

Tagga din polare, kollega eller famlijemedlem som du vill starta ett lag med! Dela gärna inlägget!

Anmälan skickas till tim@strike-co.se

Lämna en Kommentar